HUMMUS
Ingredients:
-un pot de cigrons (amb l'aigua)
-sal i pebre
-una mica de suc de llimona
Passos:
-Triturem els cigrons amb la batedora i hi posem sal i pebre al gust.
-Quan ja tenim un puré homogeni, hi afegim una mica de suc de llimona.
*Es pot servir damunt d'unes torrades!
TRUITA DE PATATES XIPS
Ingredients:
-ous
-bossa de patates xips
Passos:
-Batem els ous i hi deixem reposar les patates xips, perquè s'estovin.
-A partir d'aquí el procés és el mateix que amb una altra truita, però sí que es recomana que quedi una mica crua per dins...i a gaudir-la!
AMANIDA DE MARISC
Ingredients:
-llaunes de conserves (escopinyes, musclos, sardina en escabetx, espàrrecs, cors de carxofes, olives, etc.)
-pebre
-pebre dolç
-un raig de vinagre
-una mica de suc de llimona
Passos:
L'objectiu d'aquesta recepta és aprofitar les llaunes de conserves que tenim a casa (poden ser aquestes que us citem o unes altres, segons el vostre gust).
-Barregem el seu contingut i el deixem reposar, perquè els ingredients agafin bé el gust.
-Hi afegim el pebre, el raig de vinagre i el suc de llimona.
*Consell: és millor preparar-ho el dia abans i deixar-ho refredar a la nevera
*Es pot presentar damunt d'un llit d'enciams, per “donar més categoria al plat”.
Us ho expliquem detalladament a...http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_4054_36.mp3
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada