
Amb el Josep Maria Pàrraga, responsable de l'Escola d'Hostaleria del Vapor Llonch,aprenem a elaborar algunes salses medievals, com el garum o l'almadroc.
Per últim, una revelació: “Fa 8 anys vaig entrevistar un metge que va marcar un punt i apart a la meva vida...”, així és com Adam Martín explica la seva passió i
interès pel bon menjar. El periodista lidera “Etselquemenges.cat”, una nova revista digital amb la qual “volem promoure un estil de vida saludable perquè amb una bona alimentació podem evitar malalties i també afavorir una bona salut mental”.
Podeu recuperar el programa complet al següent link (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)
És ben cert, l'alimentació és una clau de benestar i salut.
ResponEliminaAl cicle de tertúlies L'Art de Viure, ens hem proposat promoure la salut i el benestar.
Hi esteu convidats!
Tots els detalls a: http://coachingpersonal.cat/