... Us afegim la recepta que ens ha enviat el Josep Maria Párraga, responsable de l'Escola d'Hostaleria del Vapor Llonch.
PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE CUA DE BOU
*Ingredients (per a 4 persones)
- 12 pebrots del piquillo
- 1 kg. de cua de bou
- 2 alls
- 2 cebes
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 2 tomàquets
- 4 l. de brou fresc de vedella
- 200 gr. de farina
- 1 bouquet garnie (ramillet que es fa d’espècies i herbes aromàtiques per impregnar les coccions amb les seves aromes)
- 75 cl. de vi negre
*Elaboració:
- Salpebrar i enfarinar la cua de bou. Fregir-la en una cassola amb una mica d’oli.
- Quan estigui enrossida per tots costats, treure-la.
- A la mateixa cassola fer el sofregit amb totes les verdures tallades i el bouquet garnie.
- Un cop ben ofegades, afegir el vi i deixar reduir ¾ parts. A continuació, incorporar la cua i el brou, deixar coure a foc lent aproximadament 2 hores i mitja.
- Ara que ja tenim la cua estofada, només caldrà esmicolar-la per poder farcir els pebrots. Colarem el suc on ha cuit la carn i el reduirem fins que agafi textura de salsa per poder mullar els pebrots.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada