21 de jul. 2010

S'acosta el dia de l'estrena...

Serà dilluns 26, a Ràdio Sabadell 94.6 de l'FM. A la una en punt del migdia inaugurarem Amb molt de gust, un programa de cuina que ja fa temps que volíem fer i que avui afrontem amb moltes ganes (i una mica de gana també, no ho negarem...).

"I com es fa un programa de cuina per la ràdio?" és la pregunta que més ens han fet aquests dies. Doncs, com tot en aquesta vida, amb això tampoc hi ha una recepta màgica que puguis seguir al peu de la lletra... (per sort!), però sí que tenim una pila d'ingredients que esperem que, ben barrejats, resultin en un programa d'allò més gustós. Cada dia us explicarem trucs i consells pràctics perquè, a casa, pugueu elaborar plats de tot tipus: des de la cuina més tradicional catalana fins a d'altres d'arreu del món, passant per allò que alguns anomenen “fast good” o “cuina ràpida per quedar bé”. Aprofitant que els més petits de la casa estan de vacances, els convidem a convertir-se en “pastissers per un dia” i que després vinguin a explicar-nos l'experiència... qui sap si així descobrim algun futur xef! Tot plegat, ho amanirem amb entrevistes i un concurs setmanal on regalarem àpats als millors restaurants de la ciutat.


Algú va dir que una de les millors coses d'aquesta vida és que, contínuament, hem d'interrompre allò que estem fent per concentrar-nos en el menjar. Per què no gaudim, doncs, d'aquesta estona plegats? Amb molt de gust, us hi convidem a tots (oients i internautes).


Pels més impacients i curiosos, ja us avancem que al programa de dilluns servirem amanida de verduretes i seitons en vinagre per tothom qui és vulgui refrescar! I si amb això no en teniu prou, per què no us animeu a tastar un got d'aigua japonesa? Degustarem aigües del món amb la Montse Traver, de l'empresa Productes d'Orígen Artesans.

3 comentaris:

  1. Home! Això m'anirà fantàstic! Em passaré l'estiu sol a casa, o sigui que em tocarà aprendre a cuinar una miqueta. Espero que el programa m'ajudi. De moment, em comprometo a escoltar-lo cada dia. A més, pel que he sentit aquesta temporada, la Maria hi entén bastant de cuina, oi?
    Molta sort i bon profit!

    ResponElimina
  2. Molta sort Maria!
    Estic ansiós per sentir el primer PGM!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies a tots per la confiança! I qualsevol dubte culinar, ara ja sabeu on som ;)

    ResponElimina