25 de febr. 2011

Música i gastronomia. Un combinat deliciós...

El pròxim dissabte 26 de febrer, al programa L'Espia de Mahler parlaran de les relacions entre la música i la gastronomia. Així, serviran un menú a base de:

Amanida Mahler
Espaguetis a la Caruso
Tournedos a la Rossini
Mandonguilles amb xucrut a la Mozart

Podeu escoltar aquest programa, una producció de Ràdio Sabadell 94.6 en col·laboració amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, cada dissabte a les 8 del vespre, els diumenges a 2/4 de 3 del migdia o recuperar-lo a través del podcast www.radiosabadell.fm/alacarta.

ESPAGUETIS A LA CARUSO
*Ingredients:
-4 cullerades d’oli d’oliva
-2 dents d’all, pelats i tallats per la meitat.
-2 cebes tallades a daus
-200 gr. de fetges de pollastre
-200 gr. de xampinyons
-1 pot de tomàquet cru.
-orenga
-alfàbrega
-1 fulla de llorer
-1 cullerada de sal
-1 cullerada petita de pebre negre
-½ cullerada de sucre
-500gr. d’espaghetis
-1 copa de formatge parmesà fresc


*Elaboració:
-En una cassola, amb dues cullerades d’oli d’oliva, saltar l’all i la ceba durant tres minuts.
-Afegir-hi els xampinyons i els fetges de pollastre, i saltar-ho 5 minuts més.
-Afegir-hi aleshores la salsa de tomàquet, les espècies i mitja cullerada de sucre.
-Deixeu que cogui a foc baix una mitja hora.
-Mentre es fa la salsa, coure la pasta "al dente". Afegir-hi la salsa i empolvorar generosament la pasta amb formatge parmesà fresc.

Cap comentari:

Publica un comentari