25 de març 2011

Divendres 25: Entrem als fogons de "La Riera"

Avui hem fet un programa de ràdio molt televisiu i és que hem parlat de la sèrie de TV3 "La Riera". La Tana Collados, directora del programa Cuines i coordinadora de cuina i alimentació de TV3, ens ha explicat que tot el menjar que apareix en pantalla és real i que hi ha un cuiner professional encarregat de cuinar tot el que després veiem. El Joan Carles Cusidó, propietari del restaurant Can Tonada (a Sabadell) i fan de la sèrie, ha anunciat que el pròxim 6 de maig organitzarà un sopar temàtic on hi podrem degustar alguns dels plats que surten a "La Riera", com per exemple les famoses "estrelles".

Tot plegat ho podeu recuperar al següent link.

ESTRELLES DE LA RIERA
(Per 20 estrelles, de 7 cm. de diàmetre)

*Ingredients:
-250 gr. de xocolata negra fondant, cobertura
-4 ous
-180 gr. de farina
-180 gr. de mantega
-180 gr. de sucre
-15 gr. de llevat Royal

Per la cobertura:
-400 gr. de xocolata negra fondant, cobertura
-100 gr. de sucre glacé
-50 gr. de cacau en pols
-50 gr. de coco ratllat
-150 ml. d'aigua

*Elaboració:
-Desfeu la xocolata al bany maria. Afegiu-hi la mantega i remeneu-ho bé.
-En un bol, treballeu el sucre amb els rovells d'ou. Ha de quedar molt ben barrejat.
-Després, afegiu-hi la xocolata desfeta juntament amb la mantega. Ha de quedar una massa ben uniforme. A poc a poc, poseu-hi la farina i el llevat tamisats.
-Afegiu-hi les clares a punt de neu i barregeu-ho de sota a sobre.
-Poseu la pasta en motlles untats amb mantega i farina.
-Coeu les estrelles al forn mitjà uns 30 minuts (per saber si estan cuites, punxeu-les amb un escuradents. Si surt sec, ja les podeu treure).

Per fer la cobertura:
-Desfeu la xocolata fondant al bany maria.
-Un cop desfeta, afegiu-hi l'aigua i remeneu-ho bé.
-Cobriu les estrelles amb la xocolata i deixeu-les refredar.
-Deixeu algunes estrelles només amb la cobertura de xocolata, altres amb cacau en pols espolsat per sobre, i altres amb coco ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari