22 d’abr. 2011

Divendres 22 d'abril: fem la Mona!

Com no podia ser d'altra manera, avui amb molt de gust hem parlat de la famosa mona de Pasqüa. En aquest sentit, la Marta Bosser, cap d'obrador de l'Art Bo, ens ha assegurat que "el Barça i el Bob Esponja seran les més venudes d'aquest any".

Pels qui vulgueu fer la mona a casa, aquí us deixem una de les receptes que podeu utilitzar. Us animem, també, a utilitzar productes de comerç just i així podeu participar al concurs que ens proposen des de l'ong Alternativa 3.

Podeu recuperar aquesta entrevista i altres continguts del programa al següent link.


PA DE PESSIC SACHER
*Ingredients:
- 6 ous
- 200 gr. de sucre
- 180 gr. de farina
- 20 gr. de cacau en pols
- una mica de llevat

*Elaboració:
-Batre 3 ous sencers amb 3 rovells més i 100 grams de sucre, fins que faci relleu.
-S'hi afegeixen la farina, el llevat i el cacau passat per un colador fi. Es barreja amb suavitat.
-Es munten les 3 clares amb la resta de sucre a punt de neu.
-Es posen les clares muntades a la primera barreja amb molta cura, procurant que no hi quedin grumolls de clara.
-S'unta un motlle, s'hi posa paper al fons també untat i s'hi emmotlla la pasta preparada. Es cou al forn, ja calent, uns 35 minuts a 180ºC.
-Un cop fred, desemmotllar el pastís, partir-lo per la meitat i farcir-lo de la melmelada que més us agradi.
-Desfer xocolata de cobertura i repartir-la per sobre el pastís. Quan encara és calenta, hi podem espolsar fideus de colors, els pollets, ous de xocolata i tots els complements que vulgueu.

Cap comentari:

Publica un comentari