29 d’abr. 2011

Divendres 29: després de la mona, fem bondat!

Amb molt de gust hem après què és l'alimentació funcional i ho hem posat en pràctica amb dues receptes d'allò més saludables que ens ha explicat el Juan Manuel Prieto.

També hem conversat amb el cuiner Nandu Jubany, que ha estat guardonat amb el premi Restaurant de l'Any i que ens ha explicat que: “aquest tipus de reconeixements ens donen energia per seguir treballant”. També ens ha parlat de Can Jubany: “Ens agrada cuidar el producte i omplim bé els plats, perquè a la Plana de Vic es menja molt i sinó la gent no vindria”.

Receptes i entrevistes ho podeu recuperar, com sempre, al següent link.

GASPATXO DE TOMÀQUET I ALVOCAT

*Ingredients:
-5 tomàquets madurs
-1 alvocat
-½ ceba
-1 dent d'all
-½ pebrot verd
-oli d'oliva verge
-vinagre de poma
-formatge fresc (opcional)

*Elaboració:
-Batem els ingredients amb el braç elèctric fins que aconseguim una crema suau.
-Aquest plat se serveix sempre fred i es pot acompanyar amb una mica de formatge fresc (tallat a daus).


AJOBLANCO
Plat típic del sud d'Espanya, també molt refrescant i saludable.

*Ingredients:
-2 llesques de pa integral o d'espelta
-400 gr. d'ametlla pelada Marcona
-all
-oli d'oliva
-vinagre
-poma i/o maduixes (opcional)

*Elaboració:
-Batem els ingredients amb el braç elèctric fins que aconseguim una crema suau.
-Aquest plat se serveix sempre fred i es pot acompanyar amb una mica de poma i/o maduixes (també tallades a daus).

Cap comentari:

Publica un comentari