D'entrada: felicitats a tothom! Als qui els hagi tocat alguna engruna de la loteria i també als qui tinguin molta salut i amor... Amb molt de gust felicitem també, i molt especialment, la Lurdes Sabaté: és la guanyadora d'una ampolla de vi i d'un exemplar de la revista Olivi! Enhorabona!
Us deixem amb la recepta que ens va enviar per poder optar al premi i us avancem que al programa de demà descobrirem què es menjava el dia de Sant Esteve ara fa 500 anys (ja tenien canelons?) i preguntarem a la nutricionista Montse Folch a veure com ho podem fer per afrontar els àpats d'aquests dies d'una manera més o menys "saludable". Recordeu que ens podeu escoltar en directe, d'una a dues del migdia i a través de la 94.6 de l'FM, o decarregant-vos el programa al podcast de www.radiosabadell.fm/alacarta.
CANELONS DE CEPS I FOIE
*Ingredients:
- 1 capsa de canelons
- ceps o bolets variats
- 100 gr. de foie d’ànec
- 1 ceba grossa
- 1 porro
- 2 cullerades de tomàquet fregit
- sal i pebre
- farina
- mantega
- formatge ratllat
*Passos:
- Confitar la ceba i el porro.
- Afegir-hi els bolets tallats petits, la sal i el pebre. Quan estiguin cuits, incorporar-hi el tomàquet fregit.
- Anar-hi posant una mica de farina i llet, per espessir-ho fins que quedi melós.
- Bullir els canelons. Farcir-los amb la barreja anterior i una tira de foie.
- Enrotllar-los i posar-los en una safata. Afegir-hi la beixamel i el formatge, perquè quedin gratinats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada