MAR I MUNTANYA AMB POLLASTRE I LLAGOSTINS
*Ingredients:
-6 cuixes de pollastre grans desossades
-24 llagostins
-12 cloïsses
-300 gr. bolets
Per fer la salsa de llagostins:
-1 ceba
-1 pastanaga
-1 api
-2 tomàquets
-1 porro
-½ cabeça d’alls
-½ nyora
-3 llesques de pa fregit
-Julivert
-Caps i pell dels llagostins
*Elaboració per fer la salsa:
-Tallar totes les verdures tamany bresa i les farem enrossir en una cassola.
-Pelar els llagostins i reservar la carn.
-Afegir l’aigua o brou de peix i deixar 20 minuts aprox. Colar i reservar.
Per fer les cuixes:
-Desossar les cuixes i farcir-les amb els llagostins i els bolets. Salpebrar i tornar a enrotllar.
-Disposar en una safata per anar al forn i fornejar de 35 a 40 minuts a 180º.
-Posar-hi la salsa de les gambes i deixar-ho 10 minuts més amb els llagostins i les cloïsses.
-Enretirar del forn, rectificar de sal i espessir si fora necessari.
COR DE CARXOFA AMB OU DE GUATLLA
*Ingredients:
-6 carxofes
-6 ous de guatlla
-40 gr. caviar de truita
-Oli per fregir
*Elaboració:
-Amb una puntilla, netejar les carxofes enretirant les fulles sobrants, tallant el tronc i buidant el seu interior (fent com un niu).
-Posar a fregir amb oli d’oliva fins que estigui ben torrat, posar-ho en paper secant, afegir un ou al seu interior i fornejar fins que estigui cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada