22 de febr. 2011

Invitació

Aquest divendres 25, amb molt de gust conversarem amb el Josep Sucarrats, director de la revista Cuina, una publicació que enguany celebra el seu desè aniversari i que ha estat reconeguda com "la millor revista en català", segons l'Associació de Publicacions Peròdiques en català (APPEC).

La Gemma Clofent, del bloc La cuina de casa, ens explicarà com preparar els tradicionals bunyols de vent i la coca de llardons. I és que el dijous gras s'acosta...

Mentre esperem les receptes, us convidem a gaudir d'una nit molt especial al restaurant 9 de la Borriana, un local petit però molt exquisit (C/Borriana, 9, Sabadell)

8 x 8 x 8

Us presentem un nou concepte, una suma d’excel.lències per despertar els sentits i viure una vetllada inoblidable. Imagineu un plat deliciós, maridat amb un vi que hi casi a la perfecció i degusteu-los mentre sentiu una cançó triada expressament per aquell àpat i interpretada en directe per JOS (www.josracero.com), un cantant i guitarrista d’excepció. Una combinació màgica que es repetirà fins a 8 vegades i que us alimentarà l’ànima i el cos.

Dimarts 15
de març de 2011
Hora: 20:30
Preu: 75 € (i.v.a. inclòs)
Reserves: Restaurant 9 de la Borriana 93.745.97.49
Places limitadesa un màximde 15 persones

*Si us interessa la proposta, penseu a reservar el més aviat possible, que les places són molt limitades!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada