15 de nov. 2010

Per començar la setmana carregats d'energia...

... Us afegim la recepta que ens ha enviat el Josep Maria Párraga, responsable de l'Escola d'Hostaleria del Vapor Llonch.

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE CUA DE BOU

*Ingredients (per a 4 persones)

- 12 pebrots del piquillo
- 1 kg. de cua de bou
- 2 alls
- 2 cebes
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 2 tomàquets
- 4 l. de brou fresc de vedella
- 200 gr. de farina
- 1 bouquet garnie (ramillet que es fa d’espècies i herbes aromàtiques per impregnar les coccions amb les seves aromes)
- 75 cl. de vi negre

*Elaboració:
- Salpebrar i enfarinar la cua de bou. Fregir-la en una cassola amb una mica d’oli.
- Quan estigui enrossida per tots costats, treure-la.
- A la mateixa cassola fer el sofregit amb totes les verdures tallades i el bouquet garnie.
- Un cop ben ofegades, afegir el vi i deixar reduir ¾ parts. A continuació, incorporar la cua i el brou, deixar coure a foc lent aproximadament 2 hores i mitja.
- Ara que ja tenim la cua estofada, només caldrà esmicolar-la per poder farcir els pebrots. Colarem el suc on ha cuit la carn i el reduirem fins que agafi textura de salsa per poder mullar els pebrots.

Cap comentari:

Publica un comentari