13 de maig 2011

Divendres 13 de maig: cuina medieval i saludable

Aprofitant que aquest cap de setmana se celebra la fira Medievàlia a Sabadell, la Montserrat Artigas, presidenta de l'Associació d'Amics de Medievàlia ens presenta els finalistes del concurs de cuina d'enguany, que segons reconeix ella mateixa “tenen un nivell molt alt”. Intentarem aconseguir les receptes i aviat les pengarem al bloc :)

Amb el Josep Maria Pàrraga, responsable de l'Escola d'Hostaleria del Vapor Llonch,aprenem a elaborar algunes salses medievals, com el garum o l'almadroc.

Per últim, una revelació: “Fa 8 anys vaig entrevistar un metge que va marcar un punt i apart a la meva vida...”, així és com Adam Martín explica la seva passió i
interès pel bon menjar. El periodista lidera “Etselquemenges.cat”, una nova revista digital amb la qual “volem promoure un estil de vida saludable perquè amb una bona alimentació podem evitar malalties i també afavorir una bona salut mental”.

Podeu recuperar el programa complet al següent link (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)

1 comentari:

  1. És ben cert, l'alimentació és una clau de benestar i salut.
    Al cicle de tertúlies L'Art de Viure, ens hem proposat promoure la salut i el benestar.
    Hi esteu convidats!
    Tots els detalls a: http://coachingpersonal.cat/

    ResponElimina