El Manel Puigverd, cap de sala de Les Cols, ens descobreix un original pícnic que serveixen en aquest restaurant premiat amb 2 estrelles Michelin: “Per 30€ us donem un cistell amb menjar de primera qualitat i una manta, per gaudir de l'àpat en plena natura”. Al concurs amb els oients descobrim quin és l'origen del pastís Sacher: es va inventar a Suïssa? Àustria? Santa Coloma de Gramenet?
Tot plegat, recpetes i entrevistes, ho podeu recuperar al següent link (en alguns ordinadors, la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer).
AMANIDA D'ESCALIVADA:
*Ingredients:
-escalivada (feta amb les verdures que cadascú prefereixi)
-tonyina
-escarola
-cebollí
-oli
-sal
*Elaboració:
-Netegem l'escarola i la tallem a trossets. El mateix fem amb l'escalivada.
-Barregem l'escarola amb l'escalivada i la tonyina.
-Ho amanim amb una mica d'oli i cebollí.
EMPEDRAT

-mongetes seques cuites (o un altre llegum)
-tomàquet
-pebrot
-ceba
-olives negres
-oli
-sal
-vinagre de poma
*Elaboració:
-Tallem els ingredients a trossets petits i els barregem amb el llegum.
-Ho amanim amb una vinagreta de poma.
TABULÉ
Podríem dir que és la versió àrab de l'amanida de pasta i es recomana preparar-la el dia abans de menjar-la.
*Ingredients:

-cuscús
-tomàquet
-cogombre
-ceba
-julivert
-menta
-sal
-oli
*Elaboració:
-Coem el cuscús i el deixem refredar.
-Tallem la resta d'ingredients a trossets petits, i els barregem amb el cuscús.
-Ho amanim amb sal, oli, menta i julivert.
-També s'hi poden afegir altres ingredients opcionals, com les panses, una mica de carn, etc.
AMANIDA DE SALMÓ
*Ingredients:
-salmó fumat
-taronja
-bulb de fonoll
-vinagreta de gerds o dolça
*Elaboració:
-Tallem la taronja a tall viu i el fonoll en juliana
-Es pot servir fent un llit de tronja, fonoll i salmó o en forma de pintxo (tots els ingredients puxats)
-Es recomana acompanyar-ho amb vinagreta de gerds.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada