4 d’ag. 2010

Dimecres 4 d'agost: cuina peruana i merengues

*Trobareu totes les receptes ben explicades a http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_4097_36.mp3

'CEVICHE DE PESCADO', plat bandera del Perú
*Ingredients
-filet de peix blanc, molt fred i sense espines
-llimona
-sal i pebre
-ceba
-“choclo” (blat de moro)


*Passos
-Destrieu el peix i “amaniu-lo” amb el suc de llimona, sal i pebre.
-Deixeu-lo reposar durant mitja hora, perquè l'àcid de la llimona cogui el peix.
-Passat aquest temps, ja el podeu servir acompanyat de ceba tallada en juliana i una mica de blat de moro.


'CABRITO A LA NORTEÑA'
*Ingredients
-un cabrit tallat a quarts
-ceba
-tomàquet
-coriandre
-'ají escabeche'
-cervesa rossa


*Passos
-Es fregeix una mica el cabrit i s'hi incorpora la ceba, el tomàquet i el coriandre, a mode de sofregit. Hi afegim també una mica de cervesa rossa i l'ají.
-Es tapa i es deixa coure durant mitja hora.
-Se serveix acompanyat de patates i arròs.


MERENGUES
*Ingredients
-1 quilo de clares
-1 quilo i 600 grams de sucre
-una mica de sal
-aroma de vainilla

*Passos
-Munteu les clares a punt de neu, amb una mica de sal i l'aroma de vainilla.
-En un bol apart, escalfeu el sucre amb una mica d'aigua.
-Mica en mica, aneu incorporant el sucre fos a les clares, fins que quedi una massa homogènia.
-Amb una mànega pastissera, distribuïu la massa en motlles individuals.
-Es pot decorar amb una mica de xocolata i sucre glacé.
-Finalment, poseu-ho al forn escalfat a 230ºC i deixar-ho coure durant 4 minuts, per dalt i baix.

Cap comentari:

Publica un comentari