27 d’ag. 2010

Divendres 27 d'agost: el pernil de gla i receptes dels oients

Al programa d'avui hem parlat amb el Joan Guillén, cap de sala del restaurant Món Ibèric, que ens ha assegurat: “Per assaborir el pernil de gla, el millor és menjar-lo amb els dits”. També ens ha donat consells pràctics sobre com hem de tallar el pernil, a casa. Tot plegat ho podeu recuprar a http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_4216_36.mp3

Afegim també algunes de les receptes que ens han anat proposant alguns seguidors del programa... Si vosaltres també voleu compartir les vostres, ens les podeu enviar per correu a ambmoltdegust@radiosabadell.fm. Seran molt benvingudes!



“FIGUES GREGUES”
Recepta ràpida i saludable, proposada pel Juan Manuel Prieto, oient del programa.
*Ingredients
-figues
-mel
-iogurt grec
-oli d'oliva afruitat

*Passos
-Tallem les figues per la meitat i hi posem una mica de mel.
-Les posem al forn a 180ºC, i durant uns 10 minuts (aproximadament, cal anar-ho controlant).
-En un plat hi fem un llit de iogurt grec, hi posem les figues tèbies a sobre i ho rematem amb un raig de l'oli d'oliva afruitat.

MANGO-GO-GO
Recepta natural que l'Aura Costa (presentadora i directora de l'A Bona Hora, magazín matinal de Ràdio Sabadell) ens envia des de Nova York.
*Ingredients
-1 mango
-1 maracuyà
-suc de taronja natural
-1 bola de gelat o de sorbet de pinya

*Passos
-Passem tots els ingredients per la batedora, a velocitat màxima...30 segons i llestos!

RISOTTO DE CEPS, proposada pel Miquel Sangüesa (membre del grup musical Itaca band, convidats al programa A Bona Hora Estiu)
*Ingredients:
-ceps secs
-arròs
-ceba
-mantega
-formatge parmesà

*Passos
-Posem els ceps secs a hidratar amb aigua, que després aprofitarem per coure l'arròs.
-Amb una mica de mantega, fregim la ceba picada a la paella. Hi afegim els ceps i l'arròs i ho torrem una mica. Mica en mica, hi anem afegint l'aigua (dels ceps) i, al final, el formatge parmesà.

Cap comentari:

Publica un comentari