El Segis Guillem és un oient que la setmana passada va perdre al concurs "Amb el menjar també s'hi juga" i que avui ens ha demanat una "segona oportunitat". Sense cap mena de problema li hem concedit i la veritat és que ha estat un plaer: ens ha demostrat que és un autèntic 'cocinillas'! Podeu recuperar les receptes que ens ha proposat, explicades per ell mateix, a http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_4208_36.mp3
AMANIDA D'ESPINACS
*Ingredients:
-espinacs
-dent d'all
-llavors de carbassa o pipes de girasol
-panses
-xampinyons (cama-sec, camagroc)
*PassosAMANIDA D'ESPINACS
*Ingredients:
-espinacs
-dent d'all
-llavors de carbassa o pipes de girasol
-panses
-xampinyons (cama-sec, camagroc)
-Trossegem els espinacs a mà.
-Filetegem els xampinyons i els saltegem amb l'all i una mica d'oli.
-Ho afegim als espinacs crus, juntament amb les panses i els fruits secs. També hi podríem posar una mica de formatge de cabra.
'HORMIGOS'
Plat típic d'Almeria, molt econòmic
*Ingredients:
-verdures (al gust)
-100 grams de farina
*Passos:
-Saltegem la minestra de verdures (amb els ingredients que nosaltres volguem) i hi afegim una mica d'aigua i una porció de caldo de verdura.
-Posem la farina en una paella (sense oli) i l'anem removent fins que canvii de color.
-Espolvoregem la farina damunt les verdures i ho deixem solidificar.
BOMBONS DE FIGUES
*Ingredients
-figues (congelades o fresques)
-sucre de canya
-xocolata negra de cobertura
-xocolata blanca de cobertura
-fulles de sàlvia del Perú
*Passos
-Traiem les figues prèviament congelades (sense pell) i les arrebossem amb sucre de canya.
-Encara fredes, se suquen amb xocolata negra fosa i a continuació amb xocolata blanca també fosa (ho repetim alternativament, unes 3 vegades). El contacte del calent-congelat farà que la xocolata se solidifiqui ràpidament i, quan ens el mengem, podrem veure les diferents capes de xocolata.
-Es caramelitza la fulla de sàlvia i es posa per decorar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada