*Trobareu totes les receptes ben explicades a http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_4089_36.mp3.
Des de l'espai gastronòmic Moixeró (al C/Advocat Cirera 28) ens proposen l’elaboració de vinagretes que guardarem a la nevera, per tal que la confecció de la nostra amanida sigui ràpida.
La base de la vinagreta és la següent:
-1 part de vinagre o suc (vinagre de vi, de poma, balsàmic, suc de llimona, de maduixa, etc) o bé barreja de vinagre i suc
-3 parts d’oli (millor d’oli d’oliva verge de qualitat)
A partir d’aquí hi afegim els ingredients que li donin personalitat a la vinagreta
-All picadet, amb suc de llimona i vinagre al 50% cadascun
-Mostassa, pebre
-Mostassa, pebre i all escalibat
-Pebrot vermell, pebrot verd, ceba tendra, tot picat
-Nous mòltes amb mostassa
-Alfàbrega fresca amb ceba tendra
-Suc de maduixa amb mel i llimona
-Ametlles amb mel
-Vinagre balsàmic, amb poma rallada i mostassa en gra.
-Els pestos: de pinyons, de festucs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada