Al programa d'avui la Montserrat Artigas ens ha explicat la recepta de dues amanides d'allò més refrescants... Podeu recuperar-ne la recepta a http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_4186_36.mp3, on també podreu descobrir alguns secrets del món de la cervesa. Ens els ha explicat el Xavi Adell, responsable del Sabadebidoo (C/Advocat Cirera 32).
Empedrat de cigrons amb gules
*Ingredients:
-400 grams de cigrons cuits (del Parc Agrari)
-150 grams de gules
-50 grams de germinats de soja
-50 grams de pinyons torradets
-2 ous durs
-una tasseta d’oli d’oliva
-pebre vermell extra dolç
-una mica de vinagre de mel
*Elaboració:
-Ratlleu els ous durs i barregeu-los amb la tasseta d’oli, el pebre i el vinagre.
-En un bol gros per amanida, poseu-hi els cigrons, les gules i els pinyons.
-Amaniu l’empedrat amb la barreja de l’ou, remeneu-ho bé i serviu-ho. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada